Набивка ПТФЕ

Сальникова набивка, сплетена з синтетичних волокон, відмінно підходить для використання в агресивних умовах. Набивка ПТФЕ плететься з тефлонових ниток і має високу стійкість до лугів і кислот, а також інших агресивних хімічних сполук. Вона відмінно показує себе також в умовах підвищених температур. Такий ущільнювач для багатьох випадків буде кращим рішенням.

Набивка ПТФЕНабивка ПТФЕ продається в Україні без обмежень. Матеріал цей знаходиться у вільному доступі. Купити його у нас зовсім не складно. Тому багато підприємств і фахівців користуються таким ущільнювачем в процесі своєї діяльності. Вартість матеріалу буде досить доступною, якщо закуповувати його у хорошого постачальника. Імпортом і реалізацією кращою за якістю набивки ПТФЕ займається і наше підприємство. Ущільнювачі такого типу та інші ущільнюючі матеріали у нас придбати можна у великих і малих кількостях. Ми працюємо на пряму з виробниками набивок в різних країнах, тому і можемо запропонувати вигідні умови закупівлі для своїх клієнтів. Набивка ПТФЕ в нашому асортименті представлена також за досить лояльною ціною. При цьому в якості її сумніватися не доведеться. Вся продукція оригінальна, від виробника, а значить якісна.

Якщо потрібна набивка ПТФЕ від виробника, звертатися слід в компанію «ТЕМЕТ».

В асортименті нашому представлена саме така набивка ПТФЕ. За більш детальною інформацією звертайтесь на нашу телефонну лінію або безпосередньо в наш офіс. Офіс і склад продукції розташовані недалеко від станції метро Петрівка.

веб дизайн сайта